Ja!Shanghai!Vi er her!

Faktisk deltok vi på Shanghai IEexp - den 24. China International Environmental Expo.

Den spesifikke adressen er Shanghai New International Expo Center Hall N2 Stand nr. L51.2023.4.19-23. Vi vil være her og vente på din tilstedeværelse. Vi tok også med noen prøver her, og profesjonelle selgere vil svare på kloakkbehandlingsproblemene dine i detalj og gi en rekke løsninger.

Følgende er arrangementssiden, kom og finn oss!

Våre utstillinger inkluderer hovedsakelig følgende produkter:

Høyeffektivt avfargingsflokkuleringsmiddel

CW-seriens høyeffektive avfargede flokkuleringsmiddel er en kationisk organisk polymer uavhengig utviklet av vårt selskap som integrerer ulike funksjoner som avfarging, flokkulering, COD-reduksjon og BOD-reduksjon. Vanligvis kjent som dicyandiamidformaldehydpolykondensat. Det brukes hovedsakelig til behandling av industrielt avløpsvann som tekstil, trykking og farging, papirfremstilling, pigment, gruvedrift, blekk, slakting, søppelvann, etc.

Polyakrylamid

Amidgruppen av polyakrylamid kan være affinitet med mange stoffer, danne adsorpsjon

Hydrogenbinding, polyakrylamid med relativt høy molekylvekt i det adsorberte ion

Det dannes en bro mellom partiklene, flokkulering dannes, og sedimenteringen av partiklene akselereres, derved

oppnå det endelige målet om fast-væske-separasjon.

Brukes hovedsakelig til avvanning av slam, separering av fast-væske og kullvasking, sanering og behandling av avløpsvann for papirfremstilling.Den kan brukes til industrielt avløpsvann og kloakkbehandling i byer.Den kan brukes i papirindustrien: forbedre tørr- og våtstyrken til papir, forbedre retensjonshastigheten til fine fibre og fyllstoffer.Den kan også brukes som et tilsetningsstoff for slammaterialer for oljefelt og geologisk leteboring.

polyaluminiumklorid

Polyaluminiumklorid er en ny type høyeffektiv uorganisk polymerkoagulant.På grunn av broeffekten av hydroksidioner og polymeriseringen av polyvalente anioner, produseres det uorganiske polymervannbehandlingsmidlet med stor molekylvekt og høy elektrisk ladning..

Det er mye brukt i vannrensing, avløpsvannbehandling, presisjonsstøping, papirproduksjon, sykehusindustri og daglige kjemikalier.Kostnaden for vannproduksjon er 20% til 80% lavere enn andre uorganiske flokkuleringsmidler.Den kan fort danne flokker, og alunblomsten er stor og sedimentasjonshastigheten er høy.Det passende pH-verdiområdet er bredt (mellom 5-9), og pH-verdien og alkaliniteten til det behandlede vannet faller lite. Spesielt flokkuleringsmiddel for avgangsvannbehandling

Serien med produkter produsert av selskapet vårt har forskjellige molekylvekter, som kan møte behovene til forskjellige applikasjoner.Det spesielle flokkuleringsmiddelet for avgangsvannbehandling har et bredt molekylvektsområde, er lett å løse opp, praktisk å tilsette og fungerer effektivt i et bredt pH-område.

Avfargingsflokkuleringsmiddel for koksavløpsvann

For tiden vedtar den konvensjonelle koksavløpsvannbehandlingsmetoden biokjemisk behandling, men på grunn av tilstedeværelsen av mange ildfaste organiske stoffer, COD, kromatisitet, flyktige fenoler, polysykliske aromatiske hydrokarboner, cyanid, petroleum, totalt cyanid, totalt nitrogen, ammoniakknitrogen, etc. Kan vanligvis ikke oppfylle de nasjonale utslippsstandardene, så i den avanserte behandlingen etter den biokjemiske metoden bør vi fokusere på fjerning av ildfaste grupper, og fjerningseffekten oppnås ofte ikke av vanlige flokkuleringsmidler.Avfargingsflokkuleringsmidlet som er spesielt brukt til forkoksing av avløpsvann kan oppnå ideelle resultater når det brukes i kombinasjon med aktivt kull.

Ja!Shanghai!Vi er her!


Innleggstid: 20. april 2023