Polyakrylamid produksjonsbase i Kina

Vi er en profesjonell moderne høyteknologisk bedrift. Produktene har et godt marked i mer enn 40 land og regioner.Dekker det globale produktsalgsnettverket og ettersalgsservicesystemet. I vårt FoU-senter har vi gitt banebrytende resultater innen forskning på kjemikalier i vannbehandlingskjemikalier, papirfremstillingskjemikalier, mineralbehandling, oljefeltkjemikalier samt akrylamid, polyakrylamid, akryl syre og superabsorberende polymer.

Vi har oppnådd 26 patenter og 7 identifiserte prestasjoner innen vitenskap og teknologi.Vi har NSF-autentisering, Halal og Kosher-sertifikat. Den globale lederen av vannløselige polymerer tilbyr hjertelig mer profesjonelle og verdifulle produkter til samfunnet.

Hva er polyakrylamid (PAM)?

✓ Polyakrylamid eller "PAM" er en akrylharpiks som har den unike egenskapen å være løselig i vann.

✓ Polyakrylamid er ikke-giftig og et langkjedet molekyl som lett løses opp i vann for å danne en viskøs, fargeløs løsning.

✓ Polyakrylamid (PAM), ofte referert til som "polymer" eller "flokkuleringsmiddel".

✓ En av de største bruksområdene for polyakrylamid er å flokkulere faste stoffer i en væske.

✓ Siden det er en vannløselig polymer, brukes den til behandling av industrielt og kommunalt avløpsvann, husholdningskloakkbehandling, gruveavfall, tremasse- og papirproduksjon, petrokjemikalier, kjemikalier, forbedret oljeutvinning (EOR), tekstiler, gruveindustri og metallurgi, bleieabsorbenter, jordforbedringsmidler og andre applikasjoner også.

Fordeler :

❖ Trygg å bruke

❖ Rimelig

❖ Relativt stabil

❖ Ikke-etsende

❖ Ikke-farlig

❖ Ikke giftig

Velkommen nye og gamle kunder til å legge inn bestillinger, vi vil gi deg den største rabatten!


Innleggstid: 11. mai-2023