Hvordan velge polyaluminiumklorid i vannbehandling

hva er polyaluminiumklorid?

Polyaluminiumklorid (Polyaluminiumklorid) mangler PAC.Det er en type vannbehandlingskjemikalie for drikkevann, industrivann, avløpsvann, grunnvannsrensing for fargefjerning, COD-fjerning, etc ved reaksjon. Det kan heller betraktes som en type flokkuleringsmiddel, avfargingsmiddel eller koaguleringsmiddel.

PAC er en vannløselig uorganisk polymer mellom ALCL3 og AL(OH) 3, den kjemiske formelen er [AL2(OH)NCL6-NLm], 'm' refererer til graden av polymerisasjon, 'n' står for det nøytrale nivået av PAC products.lt har fordelene med lavt kostnadsløst forbruk, og en utmerket renseeffekt.

Hvor mange typer PAC?

Det er to produksjonsmetoder: den ene er trommeltørking, den andre er spraytørking.På grunn av ulik produksjonslinje er det små forskjeller både fra utseende og innhold.

Trommeltørkende PAC er gule eller mørkegule granuler, med et innhold av Al203 fra 27 % til 30 %.Det uløselige materialet i vann er ikke mer enn 1%.

Mens Spray Drying PAC er gul.blekgult eller hvitt fargepulver, med et innhold av AI203 fra 28 % til 32 %. Det uløselige materialet i vann er ikke mer enn 0,5 %.

Hvordan velge riktig PAC for forskjellig vannbehandling?

Det er ingen definisjon for PAC-anvendelse ved vannbehandling.Det er bare en standard for PAC-spesifikasjonskrav for likegyldig vannbehandling.Standard nr. for behandling av drikkevann er GB 15892-2009. Vanligvis brukes 27-28 % PAC til behandling av ikke-drikkevann, og 29-32 % PAC brukes til behandling av drikkevann.

Hvordan velge polyaluminiumklorid i vannbehandling


Innleggstid: 20. juli 2021