Slik bruker du vannbehandlingskjemikalier 1

Slik bruker du vannbehandlingskjemikalier 1

Vi er nå mer oppmerksomme på å rense avløpsvann når forurensning av miljøet blir verre. Vannbehandlingskjemikalier er hjelpemidler som er nødvendige for kloakkvannbehandlingsutstyr. Disse kjemikaliene er forskjellige i effekt og bruksmetoder.Her introduserer vi bruksmetoder på forskjellige vannbehandlingskjemikalier.

I. Polyakrylamid ved bruk av metode:(For industri, tekstil, kommunalt kloakk og så videre)

1.fortynn produktet som 0,1%-0,3% løsning.Det er bedre å bruke nøytralt vann uten salt ved fortynning.(Slik som springvann)

2.Vennligst merk: Ved fortynning av produktet, kontroller strømningshastigheten til den automatiske doseringsmaskinen, for å unngå agglomerering, fiskeøyesituasjon og blokkering i rørledninger.

3.Omrøring bør vare over 60 minutter med 200-400 ruller/min. Det er bedre å kontrollere vanntemperaturen som 20-30 ℃, som vil akselerere oppløsningen. Men sørg for at temperaturen er under 60 ℃.

4. På grunn av det brede ph-området som dette produktet kan tilpasse, kan doseringen være 0,1-10 ppm, den kan justeres i henhold til vannkvaliteten.

Hvordan bruke malingståkekoaguleringsmiddel: (Kjemikalier spesielt brukt til malingsrensing av kloakk)

1. I maleoperasjonen, tilsett vanligvis malingtåkekoagulant A om morgenen, og deretter spraymaling på vanlig måte.Til slutt tilsett malingtåkekoagulant B en halvtime før du går av jobb.

2. Doseringspunktet for malingtåke-koagulant A-middel er ved innløpet av sirkulerende vann, og doseringspunktet til middel B er ved utløpet av sirkulerende vann.

3. I henhold til mengden spraymaling og mengden sirkulerende vann, juster mengden malingtåkekoagulant A og B i tide.

4. Måling av PH-verdien til det sirkulerende vannet regelmessig to ganger daglig for å holde den mellom 7,5-8,5, slik at dette middelet kan ha god effekt.

5. Når det sirkulerende vannet brukes over en periode, vil ledningsevnen, SS-verdien og suspendert faststoffinnhold i det sirkulerende vannet overstige en viss verdi, noe som vil gjøre dette midlet vanskelig å løse opp i det sirkulerende vannet og derfor påvirke effekten av denne agenten.Det anbefales å rengjøre vanntanken og bytte ut det sirkulerende vannet før bruk.Vannskiftetiden er relatert til malingstypen, malingsmengden, klimaet og de spesifikke forholdene til malingsutstyret, og den bør implementeres i samsvar med anbefalingene fra teknikeren på stedet.


Innleggstid: 10. desember 2020