Bakteriehæren for å behandle høyt ammoniakknitrogenavløpsvann

Nitrogenavløpsvann med høyt ammoniakk er et stort problem i industrien, med nitrogeninnhold så høyt som 4 millioner tonn per år, og utgjør mer enn 70 % av nitrogeninnholdet i industrielt avløpsvann.Denne typen avløpsvann kommer fra et bredt spekter av kilder, inkludert gjødsel-, koks-, petrokjemisk-, farmasøytisk-, mat- og deponiindustrien.Når det slippes ut i vannforekomster, kan det forårsake problemer med vannnæringsstoffer og svart lukt, øke vanskeligheten og kostnadene ved vannbehandling, og til og med ha toksiske effekter på mennesker og organismer.

Skaden som høy ammoniakknitrogen avløpsvann kan forårsake for miljøet er betydelig.Det kan føre til eutrofiering av vannforekomster, noe som kan resultere i algeoppblomstring og oksygenmangel.Dette kan skade liv i vann og redusere kvaliteten på vann til menneskelig bruk.I tillegg kan avløpsvann med høyt ammoniakknitrogen inneholde andre skadelige stoffer som tungmetaller og organiske miljøgifter.

For å vinne «Battle of Blue Water» er det viktig å øke innsatsen for å denitrifisere avløpsvann med høyt ammoniakknitrogen.Imidlertid er tradisjonelle denitrifikasjonsprosesser ofte lange og krever store mengder kjemikalier, noe som resulterer i høyt energiforbruk og alvorlig sekundær forurensning.

1

Det er her Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd. kommer inn. Vårt bakteriemiddel tilbyr en ny løsning for denitrifisering av høyt ammoniakknitrogenavløpsvann med lavt forbruk og høy effektivitet.Bakteriemiddelet inneholder spesielt utvalgte stammer av mikroorganismer som effektivt kan omdanne ammoniakknitrogen til ufarlig nitrogengass gjennom nitrifikasjon-denitrifikasjonsprosess.Denne prosessen er mer effektiv og miljøvennlig enn tradisjonelle kjemiske denitrifiseringsmetoder.

Ved å bruke Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd.s bakteriemiddel, kan industrier som produserer avløpsvann med høyt ammoniakknitrogennivå redusere sin miljøpåvirkning betydelig og bidra til kampen mot vannforurensning.Dette innovative produktet representerer et stort skritt fremover i behandlingen av avløpsvann med høyt ammoniakknitrogen og tilbyr en bærekraftig løsning for å beskytte vannressursene våre.

Velg Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd. for en renere og mer bærekraftig fremtid.

Utdrag fra water8848


Innleggstid: 27. juni 2023