10 % rabatt på julekampanjen (gjelder 14. desember – 15. januar)

For å tilbakebetale støtten fra nye og gamle kunder, vil selskapet vårt definitivt starte et en-måneds julerabatt-arrangement i dag, og alle produktene til selskapet vårt vil bli rabattert med 10 %.Hvis du er interessert, vennligst kontakt meg.

La oss kort introdusere våre cleanwat-produkter for alle. Våre hovedprodukter er et komplett utvalg av kloakkbehandlingskjemikalier, hovedproduktene inkluderer:VannfargingsmiddelPoly DADMACPolyakrylamid、Polyamin、Polyaluminiumkloridog andre produkter.

Vannbehandlingskjemikalier kan grovt deles inn i tre kategorier:

1. Kjemikalier for avløpsrensing

2. Industrielle sirkulerende vannbehandlingskjemikalier

3. olje-vann-separasjonsmiddel

Funksjoner av nye vannbehandlingskjemikalier

1. Reaksjonshastigheten er høy, og det tar bare en halvtime til flere timer å behandle vanlig industriavløpsvann.

2. Det har et bredt spekter av effekter på organiske miljøgifter, og har god nedbrytningseffekt på vanskelig nedbrytbare organiske stoffer.

3. Prosessen er enkel, investeringen er liten, levetiden er lang, driften og vedlikeholdet er praktisk, behandlingseffekten er ideell, og mikro-elektrolysereagensen som forbrukes under behandlingen er mindre.

4. Etter at avløpsvannet er behandlet med mikroelektrolyse, vil de opprinnelige jern- eller jernionene dannes i vannet, som har bedre koagulasjonseffekt enn vanlige koagulanter.Det er ikke nødvendig å tilsette koagulanter som jernsalter, og COD-fjerningshastigheten er høy, og vil ikke forårsake sekundær forurensning til vannet.

5. Det har en god koagulasjonseffekt, kan effektivt fjerne krom og COD, og ​​forbedrer avløpsvannets biologiske nedbrytbarhet.

Naturlig mineralsk kloakkbehandlingsmiddel har fem egenskaper: adsorpsjon, ionebytting, katalytisk cracking, kjemisk omdannelse og fysiologisk fruktbarhet.Søknadsfordeler:

(1) Den viktigste fordelen er at den kan behandle alle slags vanskelig å behandle, spesielt giftig kloakk;

(2) En liten mengde flytende materiale kan fjernes;

(3) Rask flokkulerings- og sedimenteringshastighet, lavt fuktighetsinnhold i sedimentet, høy tetthet, god dehydrering og lett å presse filterbehandling;

(4) Kloakkbehandlingsanlegg og prosedyrer er enkle, enkle å betjene, noe som i stor grad reduserer engangsinvesteringen i prosjektkonstruksjon, og driftskostnadene er ikke høye;

(5) Slammet som produseres i kloakkbehandling kan brukes som gjødseltilsetning for å ha en synergistisk effekt, fordi mineralråstoffet opprinnelig var et tungt gjødseltilsetningsstoff.For å eliminere den sekundære forurensningen fullstendig.

I vannbehandlingsindustrien er ikke bare ulike typer vannbehandlingsutstyr mye brukt, vannbehandlingskjemikalier gir også store bidrag til ulike bransjer.Vannbehandlingskjemikalier inkluderer korrosjons- og avleiringshemmere, flokkuleringsmidler, reduksjonsmidler, bakteriedrepende midler, katalysatorer, rengjøringsmidler, etc., som hver har sine egne funksjoner og egenskaper.

2


Innleggstid: 15. desember 2021